Crveno-beli skovali su plan zimskih priprema.

Posle zimskog odmora fudbaleri Crvene zvezde ce na dva mesta spremati za prolecni deo sezone, a u Turskoj je planirano pet provera


Nema mnogo vremena da se kuju planovi za početak 2019. godine i poznato je gde će igrači Crvene zvezde odraditi pripreme za prolećni deo sezone, koji startuje 16. februara. Posle okupljanja u Beogradu 8. ili 9. januara posle nekoliko dana sledi odlazak u Sloveniju u staru bazu crveno-belih Terme Čatez. Posle povratka sledi kratko zadržavanje kod kuće i zavrsno glancanje forme je planirano u Antaliji.

U Turskoj će šampion Srbije imati sjajne uslove kao i prošle godine kada su se spremali za nastup protiv CSKA iz Moskve, a odradiće pet testova. Za sada su poznata četiri rivala i kreće se protiv Nordhauzena (četvrta liga Nemačke) kao zagrevanje i zatim će na crtu sa crveno-belima poznate ekipe: Austrija Beč, Maribor i stari dobro poznati rival Ludogorec. U narednom periodu treba da bude poznat poslednji rival, a prvi protivnik za bodove u novoj godini bice Vojvodina na stadionu ‘Rajko Mitic’ posle dva meseca pauze.