0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

IZ VOŠE PRED BAČKU: Nalazimo se na dobrom putu, idemo na trijumf

Objavljeno: 07.12.18 u 13:37

U 20. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi OFK Bačke u Bačkoj Palanci.

U prethodnom kolu, crveno-beli iz Novog Sada su na svom terenu ostali bez pobede protiv Mačve primivši gol na svega nekoliko minuta pre kraja meča.

Ipak, prema rečima v.d. šefa stručnog štaba ‘stare dame’ Radovana Krivokapića, igra koju je Voša prikazala može da ohrabri navijače tog kluba uoči poslednja dva meča u ovoj polusezoni.

– Posle urađene analize sa svojim saradnicima, moram da istaknem da smo bili mnogo bolji rival i da smo tu utakmicu morali da rešimo u svoju korist. Ipak, ono što me raduje jeste to da je ekipa pokazala odnos prema dresu kakav svi želimo i očekujemo da bude. Taj pristup, agresivnost, volja, borbenost, želja za pobedom… Igrači su sve to pokazali, ali fudbal je surov, pa nekada, čak i kada daš sve od sebe, ne budeš nagrađen na kraju. No, ono što me takođe raduje jeste to da je, dan kasnije, reakcija ekipe bila iznenađujuće dobra. Uz sportski sektor kluba, svi zajedno smo dali podršku igračima da nastave sa takvim odnosom i pravim pristupom prema svojim obavezama. Ovo je put kakvim Vojvodina treba da ide i iskreno se nadam da ćemo svi pomoći ekipi da ovu polusezonu završi onako kako svi mi želimo, a to je da ostvari pobede u preostale dve utakmice, kaže Krivokapić.

Prva od te dve utakmice odigraće se u nedelju u Bačkoj Palanci, kada će Vojvodina gostovati OFK Bačkoj.

– Prva sledeća je uvek najvažnija, a igraćemo protiv Bačke, koja igra sličan fudbal kao i naš prethodni protivnik, pa po tom pitanju nema nekih novina i nepoznanica. Ubeđen sam da ćemo u meč ući sa istom željom i agresivnošću, kako bismo pokušali da od prvog minuta napadnemo protivnika i stavimo mu do znanja da smo došli po tri boda.

Ni na ovom meču, Vojvodina neće nastupiti kompletna.

– U našoj ekipi se uvek desi neki mali problem, pa je tako i ovoga puta. Zbog žutih kartona, nećemo moći da računamo na Ezea, ali verujem da će, ko god da ga zameni, ispuniti očekivanja koja se budu postavila pred njim. S druge strane, neki standardni igrači nam se oporavljaju posle povreda, pa verujem da ćemo igrački biti jači nego u prethodnom kolu, rekao je Krivokapić.

Utakmica između OFK Bačke i Vojvodine igra se u nedelju na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ u Bačkoj Palanci, sa početkom u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter