3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE USLEDITI NOVA ‘TRKA’: ‘Večitima’ ponuđeno isto pojačanje, vunderkind iz daleke zemlje!

Objavljeno: 07.12.18 u 17:36

Kako egipatski mediji pišu, jedan od najvećih tamošnjih talenata bi karijeru mogao da nastavi u Srbiji.

Ibrahim Adel je navodno ponuđen Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Radi se o 17-godišnjem krilnom fudbaleru koji nastupa za Piramidas iz Kaira, veliko iznenađenje i drugoplasirani tim iz Egipta. Takođe, mediji iz te zemlje pišu da je za njega zainteresovana i Al Vahda iz Saudijske Arabije koja bi mogla da pošalje bogatiju ponudu, ali i da porodica mladog Adela želi da on karijeru nastavi u Evropi.

Zapratite najbolju domaću Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

3 Komentara

  1. Cela tehnologija delovanja ovih afro-fanatika iz Zvezde počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Vladaju tehnikama obmane i opsene! Sada dovode igrača „kapitalca“ iz egipatske 46-te lige po standardima FIFA! Šta je sa zvezdinim omladincima koji igraju u fk Grafičar?! Oni su kolateralna šteta! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa kad mogu klubovi iz liga petica da dovode nashe igrache, iz nashe lige, shto mi ne bi smo dovodili igrache iz liga koje su slabije od nashe? Ogranichen si ko terasa i zato te molim da ne lupetash vishe jer ochigledno nemash predstave kako stvari funcionishu!
      Hvala ti unapred!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter