Radnički iz Niša beleži najbolju sezonu u istoriji kluba, posle pobede na Voždovcu Real sa Nišave 20 utakmica ne zna za poraz, a to je nekome trn u oku.

Fudbal je ipak u drugom planu, jer nekome očito smeta da se ‘večiti rivali’ razdvoje na tabeli. Iz koje kuhinje to dolazi, odgovor je iz samo jeden. Reč je o jednom beogradskom mediju čiji je prvi čovek predsednik Partizana, koji zloupotrebljava svoj položaj kako bi širio neistine i napadao Radnički iz Niša. Očigledno je da nekome veoma teško pada to što je trećeplasirani tim Superlige Srbije. Klub koji se nalazi iza drugoplasiranog Radničkog iz Niša. Zloupotrebljava se mediji kako bi se progurale njihove neistine upakovane u novinarski izveštaj.


Izgleda da se u Srbiji ne prašta sportski uspeh i zato rukovodstvo Partizana kontinuirano nastavlja sa širenjem tračeva i medijskih spinova kako bi opravdali svoje neuspehe. Ipak, pre nego što u nekog upru prstom bolje da pogledaju da li su razlozi svega što ime se dešava iz njihovog dvorišta, odnosno da razlog nisu loša selekcija fudbalera što je dovelo do loših izdanja Partizana. Sigurno da se niko nije urotio protiv crno-belih, iako bi oni možda voleli da je tako, kako bi opravdali loše uložen trud, ali i novac.

Radničkom se uloženi trud isplatio, drugi je tim na tabeli Superlige Srbije i sportski će se boriti na terenu do polsednjeg kola, kako bi dokazao da se dobar fudbal igra i na jugu Srbije.