Nije naivno izgledala nezgodna situacija koja je zadesila golmana crveno-belih juče u Subotici.

Danas slede dodatne analize, a procena je da će sjajni golman odraditi trening sa ekipom u nedelju dva dana pred veliki megdan sa Francuzima


Nezgodan pad posle intervencije Milana Borjana u Subotici zabrinuo je milionsku armiju navijača, a verne pristalice su sa tribina skandirale ime jednog od ljubimca i velikog oslonca tima šampiona Srbije. Ubrzo su stigle dobre vesti da je u pitanju samo vrtoglavica i da nije ništa strašno.

Kako saznaje HotSport najbolji golman Zvezde se oseća dobro i procena lekarske ekipe je da mu sledi dva do tri dana odmora i da već u nedelju treba da odradi trening sa ekipom. Danas iz predstrožnosti sledi još jedno snimanje, ali se očekuje da ‘jedinica’ izađe na megdan PSŽ-u u utorak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crveno-beli nemaju mnogo vremena da uživaju u pobedi nad Spartakom i već se okreću megdanu protiv Napretka, koji je u subotu od 19 časova na najvećem srpskom stadionu i gol Crvene zvezde tada će braniti Zoran Popović, a na klupi verovatno sedeti Nemanja Supić.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.