Trener Partizana Zoran Mirković bio je zadovoljan rezultatom i igrom protiv Zemuna, ali je imao šta da zameri svojim igračima.

Crno-beli su večeras u Humskoj savladali Zemun minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), a ponovo je Partizan propustio mnogo prilika da razlika bude daleko veća.


– Zadovoljan sam rezultatom, zadovoljan sam i igrom, mogu da kažem. Stvarali smo dosta šansi, međutim, opet, po ko zna koji put, promašili smo dosta, baš dosta šansi. Umesto da ovaj meč prelomimo i rešimo ranije, opet smo strepeli do poslednjeg minuta – rekao je Mirković posle utakmice.

Da li je u pitanju psihologija?

– Ima i jednog i drugog, ali kada se nađeš u izglednoj situaciji za gol, trebalo bi da preuzmeš odgovornost i da šutiraš. U masi slučajeva odlažemo rešenje, odigravamo gde se… Kao da nam fali ta glad za golovima – rekao je Mirković.

Problem su povrede pred poslednja dva meča u zimskoj polusezoni, protiv Rada i Mačve.

– Izguraćemo, još dve utakmice, još 10 dana, ali dve teške utakmice sa ekipama koje se bore za opstanak. I ova danas utakmica je bila izuzetno teška, koliko god to izgledalo drugačije sa tribina. Teško je da dobiješ tri puta istu ekipu u kratkom periodu – rekao je Mirković.