1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MIRKOVIĆ: Opet nam se ponavlja ista stvar…

Objavljeno: 05.12.18 u 21:45

Trener Partizana Zoran Mirković bio je zadovoljan rezultatom i igrom protiv Zemuna, ali je imao šta da zameri svojim igračima.

Crno-beli su večeras u Humskoj savladali Zemun minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), a ponovo je Partizan propustio mnogo prilika da razlika bude daleko veća.

– Zadovoljan sam rezultatom, zadovoljan sam i igrom, mogu da kažem. Stvarali smo dosta šansi, međutim, opet, po ko zna koji put, promašili smo dosta, baš dosta šansi. Umesto da ovaj meč prelomimo i rešimo ranije, opet smo strepeli do poslednjeg minuta – rekao je Mirković posle utakmice.

Da li je u pitanju psihologija?

– Ima i jednog i drugog, ali kada se nađeš u izglednoj situaciji za gol, trebalo bi da preuzmeš odgovornost i da šutiraš. U masi slučajeva odlažemo rešenje, odigravamo gde se… Kao da nam fali ta glad za golovima – rekao je Mirković.

Problem su povrede pred poslednja dva meča u zimskoj polusezoni, protiv Rada i Mačve.

– Izguraćemo, još dve utakmice, još 10 dana, ali dve teške utakmice sa ekipama koje se bore za opstanak. I ova danas utakmica je bila izuzetno teška, koliko god to izgledalo drugačije sa tribina. Teško je da dobiješ tri puta istu ekipu u kratkom periodu – rekao je Mirković.

0
0

1 Komentara

  1. STA SE PONAVLJA. NISTA.
    NIKAKVA IGRA. KAKO VAS
    NIJE SRAMOTA STO UZIMATE PLATE! MA VAS UVO BOLI ZA
    PARTIZAN. PROFITERI. DOKLE SEJANJE MAGLE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter