2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TREĆI MEGDAN: Partizan ponovo ruši Zemun sa promenama u startnoj postavi

Objavljeno: 05.12.18 u 10:57

Trener Zoran Mirković će malo promešati karte posle remija u Lučanima, a jedini cilj je pobeda nad rivalom iz komšiluka.

Dva puta je slavio Partizan u Zemunu u dva domaća takmičenja, pa su i večeras od 18.30 časova crno-beli apsolutni favoriti protiv komšija da upišu trijumf. Posle remija u Lučanima trener Zoran Mirković će malo promešati karte, pa se u startnoj postavi mogu očekivati Zoran Tošić i Đorđe Ivanović, koji je postigao četiri pogotka za 64 minuta provedena na terenu.

U konkurenciji nije povređeni Marko Janković, dok posle oporavka pravi ritam polako hvata Goran Zakarić. Odbrana ostaje standardna na čelu sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem, a pored Saše Zdjelara na poziciji u vezi treba očekivati Danila Pantića.

U poslednje vreme Mirković pokušava da napad bude efikasniji, pa su često zajedno Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš. Tandem je „razbio“ Dinamo iz Vranja i sada sledi ofanziva na Zemunce, koji prethodna dva meča nisu primili gol mada su druga najslabija odbrana u Super ligi.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, Urošević – Zdjelar, Pantić, Tošić, Ivanović – Nikolić, Rikardo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter