0
Domaći fudbal

PLS: TSC u strašnom naletu, srušena Inđija, Zlatiboru lokalni derbi

Objavljeno: 05.12.18 u 15:54

Odigrano je kompletno 21. kolo Prve lige Srbije, a od osam utakmica domaćini su pobedili na čak sedam.

TSC iz Bačke Topole je u neverovatnoj seriji. Tim iz Bačke je sa 2:1 savladao Inđiju u derbiju. Bila je to peta vezana pobeda za TSC koji od 9. septembra ne zna za poraz, a upravo tada ga je sa 3:0 savladao današnji rival. Posle toga tim iz Bačke Topole je ‘upisao’ 11 pobeda i četiri remija. Domaćin je gubio sa 1:0, ali su Tomanović i Silađi doneli preokret i treće mesto na tabeli, sa istim brojem bodova kao Javor na drugom mestu i bodom manje od lidera Zlatibor Čajetine.

Upravo je Zlatibor u lokalnom derbiju sa 3:0 pobedio Slobodu iz Užica. Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu kada je domaćin vodio sa 2:0. Javor je u Ivanjci bio bolji od Teleoptika sa 1:0.

Metalac je sa 3:1 savladao Trajal iz Kruševca, a strelci za četu Aleksandra Stankovića bili su Stefan Vukadin, Ersan Rovčanin i Nikola Grbović. Jedini trijumf u gostima zabeležio je Radnički iz Kragujevca 1:0 u Dobanovcima protiv Budućnosti.

PRVA LIGA SRBIJE – 21. KOLO

Bežanija – Novi Pazar 2:0

Budućnost Dobanovci – Radnički 0:1

Javor Matis – Teleoptik 1:0

Metalac – Trajal 3:1

Žarkovo – Bečej 2:1

Sinđelić – Borac 3:1

TSK Bačka Topola – Inđija 2:1

Zlatibor – Sloboda 3:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter