5
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

POJAČANJE NA POMOLU: Ruski vezista stiže na ‘Marakanu’! (FOTO)

Objavljeno: 04.12.18 u 12:48

Ako je verovati ruskim navodima, Crvena zvezda pronašla je mladog vezistu i testiraće ga u narednih 15 dana.

Zvezda je pronašla pojačanje, a sada je na njemu da se dokaže pred šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem i njegovim saradnicima, kako bi zaslužio ugovor.

Kako pišu ruski mediji, mladi Mihail Sentjurin će provesti 15 dana na stadionu ‘Rajko Mitić’, treniraće sa prvim timom i pokušaće da se nametne.

Sentjurin ima 17 godina, igra za ruski Rjazaj koji je član treće lige, vezni je igrač i kadetski reprezentativac Rusije.

– Treniraću sa prvim timom i sa nestrpljenjem čekam trenutak da se predstavim u najboljem svetlu – rekao je Sentjurin za ruski ‘Čempionšip’.

0
0

5 Komentara

  1. Kada su mogli biti angažovani „kapitalci“ afričkog porekla, Boaći, iz kineske, 76-e lige po rang listi FIFA, Ebesilio, iz kiparske, 86-e lige po rang listi FIFA i Samarilo, iz katarske, 1o1-prve lige po rang listi FIFA, može valjda i jedan mladi Rus doći na probu! Postoji samo jedna mala razlika, a to je da su ovi „kapitalci“ bili angažovani na osnovu SMS poruka i malih oglasa a ovaj Rus ipak dolazi na probu!

    0
    0
    Odgovori
    • Не лупетај свашта. Купарска лига је поодавно испред наше. Ако нешто коментаришеш ради то аргументовано, немој као Л ЕКИП!

      0
      0
      Odgovori
  2. Дајте молим вас, какво појачање оз треће лиге. Па нисмо ми развојна лига.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter