8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJAVIO ODLASKE, ALI I DOLASKE: Iliev otkrio ime prvog stranca kog želi Partizan!

Objavljeno: 04.12.18 u 11:11

Sportski direktor crno-belih nema običaj da otkriva imena, ali je prva želja ‘procurela’ u javnost, a on je to i potvrdio.

Ivica Iliev je govoreći o predstojećem zimskom transfer periodu istakao da ima dosta ponuda za odlaske pojedinih igrača.

– Postoji ozbiljno interesovanje za nekoliko fudbalera, ali postoje i igrači koji ne mogu da odu tokom zime. Želimo da ove zime formiramo tim koji će biti spreman za početak narednog prvenstva – rekao je za ‘Kurir’ Iliev.

Nije želeo o imenima, ali je jedno svima poznato – Svetozar Marković.

– Za njega stižu pozivi sa svih strana. Da li postoji nešto konretno? Na to pitanje pravi odgovor mogao bi da vam da generalni direktor Miloš Vazura.

U suprotnom smeru će sigurno biti aktivnosti, a otkriveno je i jedno ime koje je među prvima na listi želja sportskog sektora Partizana.

U pitanju je češki fudbaler iz redova praške Sparte, Jozef Šurala. Iliev je, kao i uvek, bio ‘zakopčan’, ali je potvrdio da ga crno-beli pomno prate.

– Neću ništa reći osim da smo ga gledali – bilo je sve što je rekao Iliev.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. Ala ti je pojacanje,do one stvari,ilijevu da li si ti uopste nirmalan,kad spekulises o nekim S.pojacanjima koji ne igraju ni u svojim maticnim klubovima,sve skart do skarta,kao i ova vasa nakaradna uprava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada ce nasi omladinci dobiti sansu, da se dokazu i da se vidi konacno resenje ipak su to deca Partizana i zeljna da daju sve od sebe za klub…

    0
    0
    Odgovori
  3. LAZOVU!!!DVE GODINE
    PRIPREMAS TIM ZA SLEDECE
    PRVENSTVO A SVE STO VREDI PRODAO SI. NAJVECE
    POJACANJE JE KA SVI ODETE.
    DAO SI OBECANJE :AKO NEMA TITULA ODLAZIM.
    PA STA CEKAS. AMATERU ,
    PROFITERU. JADNI STE SVI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter