Bivši reprezentativni bek je trenutno član Lehije iz Gdanjska, a kada pozove najveći klub Poljske sigurno bi mnogi pohitali ka olovci i ugovoru. Ne i Filip Mladenović…

Bivši as Crvene zvezde, ali i BATE Borisova i Kelna, ponovo je na ceni. I na veliku scenu mogao je da se vrati jednim potpisom, ali to nije želeo. Zbog iskustva koje nosi upravo sa ‘Marakane’.


Mladenović je, naime, zapao za oko Rikardu Sa Pintu, treneru Legije iz Varšave, koji želi da levu stranu odbrane pojača upravo srpskim defanzivcem. Ali za ljubav je potrebno dvoje.

A ljubavi između njih nema još od kako je tiho i nečujno napustio Ljutice Bogdana dok je Portugalac bio na klupi crveno-belih, a onda ga je dočekao i u belgijskom Standardu iz Liježa.

Odatle ga je gotovo oterao, pa je Mladenović prošle zime stigao u Lehiju, gde je ponovo zaigrao na starom nivou. Ali ne želi ponovo kod Sa Pinta.

– Ne znam odakle se pojavila ta informacija. Sjajno mi je u Lehiji, uživam u životu i fudbalu u Gdanjsku.  Ne zanimaju me drugi klubovi. Osim toga, imam i loša iskustva sa Sa Pintom. Nemam dobar  odnos i ne želim opet da radim sa njim – rekao je Mladenović za poljske medije.

Neke stvari, jednostavno, se ne zaboravljaju…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.