8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA ZVEZDE: Nižu se uspesi, padaju rekordi – serija traje 429 dana

Objavljeno: 03.12.18 u 11:57

Aktuelna sezona jedna je od uspešnijih u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Trener Vladan Milojević je doveo ekipu do jesenje titule, a i krajnji cilj je na dohvat ruke kao i rekord Slavoljuba Muslina od 52 meča bez poraza

Jedna reč je dovoljna da opišu rezultate Crvene zvezde na domaćoj sceni: DOMINACIJA! U svakom segmetu po broju pobeda 16 i samo dva remija stiglo se do rekordnih 50 bodova. Sličan procenat imaju samo PSŽ (Francuska) i Salcburg (Austrija) tako da crveno-belima pripada vrh i u Evropi. Tamo su u Ligi šampiona uzeli skalp Liverpulu, bod Napoliju za srce i dušu navijača i ova jesen je za ponos i pohvale kormilaru Vladanu Milojeviću, njegovim momcima na terenu i upravi. Trio je odradio posao za pamćenje, ali izazova i rekorda ima još na talonu. Treba tri kola pobediti i tako udariti završni pečat, a stiglo se već do 45 mečeva u domaćim takmičenjima bez poraza. Poslednja gorka pilula ispijena je 1. oktobra 2017. godine u Kruševcu, tako za precizne statističare na današnji dan niz traje 429 dana..

Ova generacija ima priliku da dođe u istoriju i prestigne kolege iz 2001. godine, kada su crveno-beli predvođeni Slavoljubom Muslinom nanizali 52 meča bez poraza, a pali su na Banjici golom sadašnjeg trenera Rada Dragana Stevanovića. Zvezda podiže svoje standarde, a krajni plan je da dođe do druge uzastopne titule što se očekuje i da na proleće hvata ponovo zalet za Evropu. Uslediće dodatno pojačavanje tima i već je završen posao sa štoperom Nemanjom Milunovićem, dok će neki će dalje u inostranstvo da unovče dobre igre, a neki nisu za velika dela i naslednici se traže. Nivo mora da se zadrži, pa korak po korak povećava kvalitet. Borjan, Marin, Ben, Jovičić, Boaći, Jovančić, Pavkov… su dokaz da rad donosi rezultate i oni su uvek merilo uspeha. Jesenja titula čeka pozlatu u maju…

FOTO: STARSPORT
0
0

8 Komentara

    • Alo, „CZBG“, video sam da sam pogrešio i da nisam u pravu! Malo bolje sam razmislio i shvatio sam da Zvezda nije poslednja u grupnoj fazi LŠ.! To je samo privid, iluzija, neki film u 4D tehnici! Zadnji u grupi su neki drugi klinci! Takođe nisam u pravu ni za „kapitalce“! Nisu oni tako loši kao što pokazuju njiohove ocene, iz stranih medija, posle utakmica u grupnoj fazi LŠ! Takođe i lični ljubimci Milojevića u liku Stojkovića, Savića, Srnića i Čaušića su ostavili prepoznatljiv trag u LŠ! Protivnici su ih pravili smešnim! Napred u nove poraze, sa ovakvim shvatanjem fudbala!

      0
      0
      Odgovori
      • Nemas ti cime da razmislis glodaru da malo prelistas grupe lige sampiona naso bih bar 4 kluba slabije rangirana od Zvezde ali sta ja da jednom bolesnom grobaru koji koristi tudji potpis imam da objasnjavam

        0
        0
        Odgovori
      • Po tvom shvatanju treba da dobijemo sve tri kod kuce i jos po koji bod na strani! U ovakvoj grupi? Hajde mi nabroj 3 kluba koji to mogu, a da nisu rang Real, Barsa, Bajern.. kakav tenkre! I pomozi voljenom klubu pa preporuci pojacanja. Nemoj samo da mlatis u prazno.. ako vec nekoga kritikujes moras dati konkretne predloge i resenja, a ne blebetati kao babetina neka.

        0
        0
        Odgovori
  1. Čekajte malo, Zvezda ima uspeha u Srbiji, ali ga nema u Evropi! Ako neko misli da je uspeh ovo „odlično“ zadnje mesto u grupnoj fazi LŠ, sa katastrofalnom gol razlikom, onda se gadno vara! Mora da zabrine status Zvezde u gruphoj fazi LŠ, gde nas ni jedan protivnik ne uzima ozbiljno. Svi na nas gledaju kao na topovsko meso! Posle utakmice sa PSŽ, u Beogradu, ovi što vode Zvezdu, treba da naprave jednu ozbiljnu i objektivnu analizu o igračkom kadru. Trebaju objektivno da preseku ko od postojećih igrača nije zadovoljio svojim igrama u LŠ! Tu ne smeju biti bolećivi pa preskakati neke „kapitalce“ i lične ljubimce trenera Milojevića. Ti koji nisu zadovoljili svojim igrama u LŠ, iigraće i protiv PSŽ, u Beogradu, ali utisak će biti isti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter