Trener Vladan Milojević može da računa na četiri igrača koja su se oporavila od povreda, a jedini cilj je upisivanje tri boda.

Finiš delo krasi, a pred Crvenom zvezdom su jos četiri meča šampionata i poslastica u Ligi šampiona protiv PSŽ, tako da oporavak nekoliko aduta posle povreda predstavlja dobru vest za trenera Vladana Milojevića.


Crveno-beli žele večeras na stadionu “Rajko Mitić” protiv Voždovca da se posle remija u Nišu vrate na pobednički kolosek i očekuje se let preko “zmajeva” za nova tri boda. Komšijski duel je često intresantan, a domaćin, kako saznaje HotSport, treba da bude jači za Dušana Jovančića, Gorana Čaušića, Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova.

U ekipi svoje mesto treba da zauzme Lorenco Ebisilio, dok od sutra na treninzima se očekuju Savić i Stojković, a uskoro i Jovičić koga muči zglob. Ipak, startni sastav neće biti “desetkovan” kao u Nišu i Napulju sto povećava šanse domaćina da upiše trijumf.

Projektovan sasatav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Krstičić, Jovančić, Ebisilio, Marin, Ben – Boaći (Pavkov).