3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ LJUT: Napravimo dogovor, a onda…

Objavljeno: 02.12.18 u 21:10

Crvena zvezda je sa 2:0 savladala Voždovac, ali je posle meča trener Vladan Milojević baš bio ljut na svoje igrače.

Strategu šampiona Srbije je najverovatnije zasmetala jako loša partija njegovih igrača posle drugog postignutog gola.

– Nemam komentar na to što smo postali jesenji šampioni. Bilo je dobrih stvari u našoj igri na današnjem meču, ali bilo je i onih drugih. Jednostavno, dogovorili smo se da nešto radimo, a onda to nismo ispoštovali – istakao je Milojević za TV ‘Arena Sport’.

Sa druge strane Dragan Aničić je bio realan i čestitao boljem rivalu.

– Zvezda je bila bolja, i zasluženo slavila. Šreta što nismo iskoristili neku od prilika koje smo imali. To nam se često dešava – rekao je Aničić.

Crvena zvezda u sredu u vanrednom kolu gostuje Sparaku u Subotici.

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda je rutinski savladala Voždovac! Bilo je zaista dobrih stvari u igri Zvezde, u ali samo u delu prvog poluvremena. Posle je sve bilo konfekcija – jedno otaljavanje! Posle utakmice Zvezda-Voždovac, gledao sam utakmicu talijanskog prvenstva Roma-Inter 2:2, gledao sam totalni fudbal, veliko trčanje, brzinu, borbenost, brzu tranziciju! To je bila jedna druga dimenzija fudbala, u odnosu na utakmicu Zvezda-Voždovac! Posle se iz Zvezde čude zašto nema gledalaca na Marakan i?! Neka Milojević na ArenaSport pogleda snimak meča Roma-Inter, možda će mu doći ideja kako Zvezda treba da igra!

    0
    0
    Odgovori
    • Druze,za takvu igru ti je potrebna zelja i kvalitet protivnika!Jel mislis da bi Inter ili Roma delovali tako brzo da igraju protiv nekoga ko ne pomislja da napada?Da probaju da vrse presing i izadju visoko,primili bi lako golove jer nemaju kvalitet,To ti je isto kao mi u Liverpulu ili u Parizu.Mnogo je fudbal brzi kad igraju PSZ-LION nego PSZ-ZVEZDA,jel da?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter