Još od ranije je poznato da će drugo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biti Nemanja Milunović, a sada je to i sam fudbaler potvrdio.

Iskusni visoki štoper objaivio je da napušta BATE Borisov i tom prilikom se oprostio od žuto-plavih za koje je nastupao od 2015. godine. Sledeća stanica je Crvena zvezda i ispunjenje dečačkog sna.


– Hteo bih da se zahvalim svim u BATE-u, bilo je divno provesti vreme sa Vama. Sada me očekuju novi izazovi (Crverna zvezda), a BATE i Belorusija će mi uvek biti na srcu i nikada Vas neću zaboraviti. Želim vam sve najbolje u budućnosti na Evropskom šampionatu i u Ligi šampiona i nadam se da ćemo se sresti jednog dana ponovo – napisao je Milunović koji će član BATE-a biti do 31. decembra.

Kako se spekuliše Nemanja Milunović je sa Crvenom zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor. Trebalo bi da zarađuje oko 400 hiljada evra godišnje. Nemanja Milunović je karijeru počeo u Borcu iz Čačka, nastavio je u Mladosti iz Lučana, a poslednje tri sezone nosio je dres BATE Borisova.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.