0
Domaći fudbal

OFANZIVA U LUČANIMA: Partizan sa dva špica, bivši ljubimac Grobara napada crno-bele (SASTAVI)

Objavljeno: 01.12.18 u 14:47

Mladost i Partizan su u Lučanima često igrali veoma zanimljive utakmice, a to se očekuje i ovog popodneva.

Partizan od 15:30h gostuje ekipi Mladosti i pokušaće da pobedom, makar na 24 sata, dođe do minusa od osam bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, što bi mu veoma značilo na polju samopouzdanja.

Zoran Mirković odlučio se za sastav sa dvojicom napadača, a to će biti Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić. Iza njih, standardno, u veznom redu igraće Zdjelar, Šćekić, Pantić i Zakarić.

Ni defanzivna linija nije pretrpela promene, gde će igrati N. R. Miletić, Valijente, Marković i Urošević. Na golu je standardan Vladimir Stojković.

Trener Mladosti izvešće na teren ekipu u formaciji 4-2-3-1, sa najisturenijim Obiorom Oditom, nekadašnjim ljubimcem navijača Partizana iz, sada već, davne sezone 2004/2005 kada su crno-beli igrali u osmini finala Lige UEFA.

Mladost Lučani – Partizan, 15:30h

Stadion Mladosti
Sudija: Igor Stojiljković

MLADOST: Rosić – Pešić, Andrić, Sinđić, Leković – Tumbasević, Pejović – P. Jovanović, Radivojević, L. Jovanović – Odita.

PARTIZAN:  Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Šćekić, Pantić, Zakarić – Nikolić, Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter