Trener Crvene zvezde imaće još jednog igrača na raspolaganju u nastavku sezone.

Još od 24. oktobra i meča u Liverpulu Ričmond Boaći je na bolovanju, a u nedelju bi trebalo da bude “pojačanje” za meč sa Voždovcem.


Dve povrede su kumovale da Boaći od povratka u Crvenu zvezdu iz Kine upiše samo šest mečeva, i na terenu provede smo 439 minuta. Uspeo je da postigne pet pogodaka, uz dve asistencije u domaćem šampionatu, ali od meča na Enfildu je van sastava. Pre dve nedelje je reprezentativac Gane počeo da trenira, pa, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih problema, trebalo bi da pojača ekipu u nedelju i megdan protiv Voždovca na stadionu “Rajko Mitić”. 

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Pred crveno-belima je nastavak zgusnutog kalendara do 15. decembra i mečevi na svaka tri dana, pa će Milojeviću značiti ovaj važan adut za završnicu istorijske polusezone.

U Napulju je rovit nastupio Dušan Jovančić, koji se polako vraća, a možda bude spreman i Milan Pavkov. Vezista Branko Jovičić još mora da zaleči zglob, a trebalo bi uskoro očekivati da se u konkurenciju vrate Vujadin Savić, Filip Stojković i Goran Čaušić. Naprona sezona na tri fronta ostavila je danak na crveno-belu “vojsku” koja počinje da se vraća na takmičarsku scenu.