5
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

TERZIĆ PORUČUJE SA KOSMETA: Dug koji je sada oko 12 miliona dovešćemo do nule

Objavljeno: 30.11.18 u 18:00

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana govorio je danas o tome koliki je dug koji srpski šampion ima.

Prvi operativac kluba kazao je da su dugovanja smanjena višestruko, u prethodne četiri godine.

Učešće u Ligi Evrope, te Ligi šampiona ove godine u mnogome su doprinali stabilizaciji kluba, a Terzić naglašava da crveno-beli nisu uzimali nove kredite.

– Dug je drastično smanjen, pre četiri godine iznosio je 54 miliona evra. Nismo uzeli ni jedan jedini dinar kredita, ni dinar se nismo zadužili. Sve dugove sami smo vraćali, poručio je Terzić u Kosovskoj Mitrovici, te je naglasio da on sada iznosi između 10 i 12 miliona evra.

On je dodao da su planovi uprave kluba da dug u potpusnosti pokrije.

– Imamo u planu neke poslovne akcije i u dogledno vreme vratićemo ceo dug, dovešćemo ga do nule. Za to su nam potrebni dobri rezultati.

On je za kraj i dodao da zna kako će do toga doći.

– Potrebno je mnogo posvećenosti, energije i ljubavi. Mi to imamo i zato smo ovako uspešni, poručio je Terzić.

Prilikom posete Kosmetu, delegacija Crvene zvezde, koju predvode Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović, legenda i počasni predsednik Dragan Džajić, kao i sportski direktor Mitar Mrkela posetila je između ostalog i manastir Banjska, koji se nalazi blzu Zvečana. Ovaj manastir iz 14. veka predstavlja nepokretno kulturno dobro, kao spomenik kulture od izuzetnog značaja.

0
0

5 Komentara

  1. uz svo postovanje sportskih medija , pa i ove kuce … posle ovog nasova i teksta … sa ovom slikom … OVO JE SAM VRH MANIPULACIJA, LAZI, PREVARA … ko razume, razumece … sa potrebom u ovom vremenu, mestu obracanja… SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN … ili … potrebe sa moje strane, da se bilo sta vise komentarise na temu: zvezde i ljudi u i oko zvezd … do daljneg (do okoncanja ove zvezdine uloge …) NECU vise komentarisati ( mozda i pratititi ) desavanja u srpskom sportu. svi mi imamo deo odgovornosti … RADECI ili NERADECI … SAMIM TIM STO PRATIMO I NA BILO KOJI NACIN U SVEMU UCESTVUJEMO (kako na terenu, tako i van terena kao funkcioner, gledaoc, navijac, citaoc …). ovim cinom svoj deo odgovornosti sa sebe NE skidam, za sve sto se u i oko srpskog sporta desava … SVAKI POJEDINAC U NAS IMA DEO SVOJE ODGOVORNOSTI-TERETA … neko 1KG, neko 10KG, neko 100 KG a neko TONU … ima i ONIH kojima se TEZINA TERETA meri u vagonima … pozdrav svima … i neka svako vidi koliko je KRIV ili koliko jeTEZAK u svemu ovome ?! do daljnjeg bez mene na komentarima …

    0
    0
    Odgovori
    • Piše se gledalac i čitalac, s ne gledaoc i citaoc. Umesto „bez mene na komentarima“ trebalo bi reći „bez mojih komentara“. Ima tu još pravopisnih grešaka, ali su ove najupečatljivije.

      Ne znam da li su svi dugovi vraćeni poštenim putem ili ne, ali ne može se tvrditi bilo šta od toga, dok se ne ostvati uvid. Uvid u to ne može imati običan građanin, pa je svaka tvrdnja klimava. Jedino što mogu da kažem jeste to da je Crvena Zveyda zaradila dosta novca putem transfera u poslednje 4 godine, kao i zbog dobrih nastupa u evropskim takmičenjima. Logika ukazuje da je taj novac mogao biti dovoljan da se drastično smanji dug kluba. Hvala.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter