5
Evrokupovi

FOTO: STARSOIRT

ZVEZDAN TERZIĆ: Nismo pogrešili sa puno novajlija, Marin može da igra gde hoće u Evropi

Objavljeno: 29.11.18 u 00:47

Ono što je najbitnije čelniku Zvezde nakon poraza u Napulju jeste da je Zvezda pokazala da je zrela za Ligu šampiona.

Napoli je sa 3:1 sinoć porazio Crvenu zvezdu i tako je ostavio bez ikakvih šansi za nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

– Odigrali smo dva potpuno različita poluvremena. Ušli smo u utakmicu bojažljivo, a kada su zaigrali Jovančić i Joveljić to je izgledalo mnogo bolje. Crvena zvezda je pokazala u Ligi šampiona da ima potencijal. Ostaje žal jer nismo zaigrali otresitije od samog starta meča, počeo je priču Terzić.

Generalni direktor prvaka Srbije je potom izjavio da nije greška što je Zvezda dovela veliki broj igrača.

– Drago mi je da se ispostavilo da je dobro što smo doveli veliki fond igrač, zbog povreda bi bilo nemoguće da izdržimo ovako jak ritam ove jeseni gde je bilo čak 37 utakmica.

Za kraj, Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo igrom Marka Marina.

– Zadovoljan sam kako su igrači odigrali drugo poluvreme, što se Marina tiče, on je pokažao da doslovce može da igra u bilo kom evropskom klubu.

Sa stadiona ‘San Paolo’: Darko Noveski

0
0

5 Komentara

  1. Dobro je doktore a ovi sto pametuju trebali su da dodju kada je klub bio u provaliji i izlaz se nije video.Nego sta ce grobarcici drugo nego da vise na nasim vestima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ali nisi objasnio šta je sa „kapitalcima“?! Kakve koristi je imala Zvezda od „kapitalac“-promašaja u LŠ, koji nisu sposobni da igraju ni u Prvu ligu Srbije! Gde su ti Boaći, Ebesilio, Kafu, Sumailo a ni Ben nije daleko! Koje ste pare bacili na ove „kapitalce“, da bi sada grejali klupu! Profesionalizam je surov i u njemu mogu igrati samo oni igrači koji mogu ispuniti zahteve igranja u LŠ! Oslobpodite se svih onih koji su pokazali da nemaju sposobnost da igraju u LŠ, bilo da su to ove trube od stranaca ali i neki naši igrači, koji su lični ljubimci Miloja!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti ili si petardiran ili mnogo mrzis Zvezdu! Ebicilio, Marin, Boakie pa i taj Kafu su igrali negde i pokazali se da su kvalutetni igrachi! E sad shto su Boakie i Kafu van forme i ne mogu da nadju ritam to je druga stvar! Ebecilio, Ben, Marin pa i Boakie su klase od igracha! Verujem da ce Ebelicilio da pokaze od proleca zashto je doveden! Dug smanjen, Zvezda igra LSH, pokazala zube da moze sa svakim da igra egal, bar kod kuce, ja sam prezadovoljan kao veeeeelika vecina zvezdasha! A ti, prijatelju, sedi na telefonu i samo chekaj neku vest da mozesh da hejtujesh! Ti nisi nikakav navijach, vec samo jedan veliki serator!

      0
      0
      Odgovori
  3. Doveli smo 30 igraca u dva prelazna roka,a pogodili dvojicu( marin i jovancic) to da smo igrali otresitije je prica za budale.mozemo onoliko koliko smo igrali u prvih 20,a posle napoliju vise i nije trebalo.to kako igramo pokazuje i broj gledalaca.pre nekoliko godina imali smo 20000 progiv spartaka a sledecia 30000.cista je sreca sve ovo sto se desilo.ako jos jednu kiksnemo u prvenstvu desice se kao ona sa vozdovcem.ono u nisu sa onim desnim bekom i gobeljicem da kreira igru je za trenere iz beton lige.zadnjs linija igra jos uvek u svojih 16 a spic trci sam u tudjih 16 kao bez duse.savic bira utakmice, a pod ugovorom je 50 igraca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter