1
Evrokupovi

VANJA UDOVIČIĆ: Dovodimo finale Lige šampiona u Beograd!

Objavljeno: 29.11.18 u 22:17

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Skupštini Srbije govorio o izgradnji Nacionalnog stadiona, ali i finalu Lige šampiona.

Ministar je prvo istakao da Beograd želi da dobije novi sportski simbol, a da kasnije na njemu organizuje navjeće sportske događaje, među njima je finale Lige šampiona.

– Želimo da Beograd dobije novi sportski simbol, jednu modernu arenu, jedan moderan stadion. Želimo i da kroz takvo ulaganje povećamo broj stranih turista koji bi došli u našu zemlju. Želja nam je da kroz izgradnju nacionalnog stadiona ojačamo i naše selekcije, poboljšamo uslove za treniranje naših sportista i da se naši sportisti pripremaju u našoj zemlji, a ne da idu u inostranstvo – rekao je Vanja Udovičić.

Ministar Udovičić veruje da će izgradnja stadiona privući još neke investicije.

– Ulažemo u našu sadašnjost i budućnost. Ulažemo u zdravlje, jer kroz sport promovišemo zdrave stilove života – zaključio je Udovičić.

Želja gradske uprave i Ministarstva za sport i omladinu je da Beograd po izgradnji ‘Nacionalnog stadiona’ konkuriše za domaćinstvo finala Lige šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. lepo bi bilo, da je Srbija po svim pitanjima uredjena i sredjena drzava. zar u Srbiji nama preca posla… ? od onog najminimalnijeg: da se srede WC po skolama, bolnicama…do sredjivanja propalih skola, domova zdravlja-bolnica, obdanista-predskolskih ustanova, lokalnih puteva…do praznih naselja, sela, varosi…najpotentnija-najkvalitetnija mladost nam bez posla i buducnosti zemlju napusti. PROIZVODNJE U SRBIJI NEMA, SVE SAMA USLUGA, OD TE I TAKVE USLUGE…SVAKA DREZAVA PROPADA. VAJNI NAVODNI STRUCNJACI ZA EKONOMIJU…DAJTE SE MALO U PAMET (dosta i mnogo nam je drzavni projekat-zvezda u ovoj i ovakvoj ekonomiji…VI bi da VAS. POPULIZAN jos uvecate…jeftin nacin…kod naivnih i ONIH koji misle da se i tu mogu ugradit) I SVE TO OPET NA TERET PONIZENOG-OPLJACKANOG NARODA…udovicicu, koliko ce da kosta (kad znamo sta uradiste sa univerzijadom) tvoja uloga…i ONIH sto to osmislise ?! da je do prava a nije, danas bi ISTINU o mnogim stvarima o FINANSIRANJU u i oko sporta (univerzijada, zvezda, partiza, vosa…) znali…verovatno bi mnogi iza brave bili…OVAKO IMAMO CIST POPULIZAM PROFITERA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter