0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Radonjić na Jovića, Prijović, Liga Evrope, Evroliga, kvalifikacije za Mundobasket…

Objavljeno: 29.11.18 u 08:50

Što se prenosa sportskih televizija tiče, danas su u fokusu fudbal i košarka.

Na programu su udeli Lige Evrope, ali i košarkaške Evrolige, kao i kvalifikacija za Munodbasket.

Kada su u pitanju prenosi Lige Evrope, Radio televizija Srbije odlučila se za duel koji se igra u Londonu, a gde se sastaju Čelsi i PAOK našeg Aleksandra Prijovića, a prenos je od 20.55 na njijovom drugom kanalu.

Na prvom kanalu Arene sport od 16.50 je prenos meča Spartak Moskva – Radid Beč, a u isto vremena drugom kanalu možete gledati duel Astana – Dinamo Kijev. Od 18.55 na prvom kanalu je prenos utakmice Betis – Olimpijakos, na drugom BATE – Vidi, na trećem Rozenborg – Seltik, na četvrtom Zenit – Kopenhagen i na petom Fenerbahče – Dinamo Zagreb.

Kada su u pitnju dueli koji počinju u 21 čas, na prvom kanalu Arene sport je prenos utakmice Rendžers – Viljareal, na drugom Malme – Genk, na trećem Standard – Sevilja, na četrvtom Sarpsborg – Bešiktaš i na petom Ajnrtaht Olimpik Marsej.

Televizija Sport klub tokom čitavog dana prenosiće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci, a tu su i mečevi Evrolige. Kada su u pitanju dueli FIBA kvalifikacija od ranog jutra kreću prenosi, a od 18.3o na prvom kanalu možete pratiti duel Letonije i Crne Gore, a od 1.30 nakon ponoći meč između Argentine i SAD.

Od 21 čas na prvom kanalu Sport kluba možete pratiti utakmicu između Real Madrida i CSKA iz Moskve, a od 20.05 na trećem kanalu meč Makabija i Bajerna, dok je na petom kanalu od 18.15 prenos meča između Darušafake i Gran Kanarije.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter