3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE DOSTA VREMENA: Situacija u Partizanu koja može da raduje Mirkovića, a i navijače!

Objavljeno: 29.11.18 u 10:41

Trener Zoran Mirković za megdan sa ekipom Mladosti na raspolaganju ima kompletan igrački kadar.

‘Razbijen’ je Dinamo iz Vranja i sledi ispit u Lučanima. Partizan subotnje gostovanje protiv Mladosti dočekuje u dobrom raspoloženju i kako saznaje HotSport, kompletnom sastavu.

Od povrede ramena se oporavio Goran Zakarić i krilni igrač konkurisaće za najbolji tim tako da će u finišu jesenjeg dela sezone trener Zoran Mirković na raspolaganju imati kompletan takmičarski pogon. Domaćin je dužnik crno-belima pošto je letos napusto Humsku sa bodom u džepu.

Za goste je važno da se posle četiri meseca vratio Zoran Tošić i sa dve asistencije ‘kumovao’ ubedljivom trijumfu nad Vranjancima tako da Partizan ima još jednog bitnog ‘džokera’ mada mu je potrebno još malo da uđe u pravi takmičarski ritam.

Kalendar je zgusnut i u sredu sledi novi ispit tako da su Mirkoviću potrebni bitni igrači.

0
0

3 Komentara

  1. DAN ZA RADOVANJE BICE
    JEDINO KAD SE POMIRE VOGJE , I KAD UPRAVA
    NAPUSTI PARTIZAN. E TAD
    CE SE SVI RADOVATI. OVAKO
    CISTO SIVILO. POPULIZAM!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zivo me interesuje hoce li Mladost opet da povede pa da im igraci dobiju grceve i stanu dok im Partizan za dva minuta pred kraj utakmice daje dva gola i pobedjuje. Postenjacine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter