1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MBAPE O GOSTOVANJU ZVEZDI: Njih na Marakani niko ne pobeđuje

Objavljeno: 29.11.18 u 18:30

Takmičenje u Ligi šampiona, kada je u pitanju grupna faza, pri samom je kraju.

Jedna od najneizvesnijih je ona u kojoj se nalaze beogradski crveno-beli.

Upravo će ekipa Vladana Milojevića u poslednjem kolu na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekati Nejmara i ‘družinu’. Najveći poraz u ovosezonskom takičenju, crveno-beli su doživeli na ‘Parku prinčeva’, kada se mreža Milana Borjana tresla čak šest puta.

O utakmici koja je pred njima govorio i jedan, i pored toga što je voma mlad, od najboljih igrača današnjice, Kilijan Mbape. Svestan je mladi napadač kakav njega i saigrače ambijent očekuje u narednoj rundi na stadionu u Ljutice Bogdana.

– Moraćemo da budemo još koncentrisaniji nego protiv Liverpula, jer u Beogradu nas čeka pravi izazov. Tamo niko ne pobeđuje, rekao je Mbape, uz dodatak da je ambijent na stadionu ‘Rajko Mitić’, nešti što daje dodatnu snagu igračima Zvezde.

Osvrnuo se potom mladi igrač i na to što postoji mogućnost da njegov tim ne prođe u naredno klolo.

– Za nas bi bila katastrofa da se ne kvalifikujemo, rekao je on.

Nema sumnje da nas 11. dana meseca decembra očekuje još jedan istinski sportski spektakl, a da će Beograd ponovo ugostiti najveća imena svetskog fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter