0
Evrokupovi

LEGENDARNI BUFON O ZVEZDI: Sudbina je u našim rukama, ali taj Beograd…

Objavljeno: 29.11.18 u 23:54

Pobedom nad Liverpulom ekipa PSŽ-a napravila je veliki korak ka nokaut fazi Lige šampiona, sada ‘sveci’ zavise sami od sebe.

Da bi se tim Tomasa Tuhela našao u osmini finala Lige šampiona potrebno je da pobedi Crvenu zvezdu u Beogradu. U tom slučaju za ‘svece’ meč na ‘Enfildu’ između Liverpula i Napolija neće biti od velike značajnosti. Ipak, Đanluiđi Bufon je veoma oprezan pred dolazak u Beograd 11. decembra.

– Crvena zvezda? Moramo ozbiljno da pristupimo toj utakmici iako ćemo u Beograd putovati sa velikom dozom samopouzdanja i entuzijazma. Međutim, Liverpul je poražen u Beogradu, a Napoli je tamo osvojio samo bod, tako da nam neće biti lako – rekao je Đanluiđi Bufon.

Legenda italijanskog fudbala je govorila i o utakmici Liverpula i Napolija.

– Ako mi uradimo ono što je do nas, šta god se bude dešavalo u Liverpulu nas ne zanima jer je sudbina u našim rukama. Kad sam shvatio da mogu računati na Nejmara, čija je tehnika monstruozna, pa Mbapea, Kavanija, koji je mentalno jako snažan, daje mi nadu. Verati? On nikad nije bio iznenađenje – zaključio je Bufon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter