4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REČI VLADANA MILOJEVIĆA KOJE ĆE ZAPAMTITI SVAKI ZVEZDAŠ: Znate li šta se dogodilo oko 260 kilometara od Napulja? E, zbog toga se ne plašimo nikoga!

Objavljeno: 27.11.18 u 20:17

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, odgovarao je na pitanja novinara pred meč 5. kola Lige šampiona u Napulju protiv Napolija.

(Od izveštača HotSporta iz Napulja, Darka Noveskog)

Trener Crvene zvezde je na početku konferencije podsetio na reči Karla Anćelotija:

– Anćeloti, jedan od najboljih trenera sveta, rekao je da smo mi „fascinantni autsajderi“. Mi imamo dva igrača koji su prethodno igrali Ligu šampiona, i svaka greška nas skupo košta. Koji god rival prođe, biće kandidat za titulu prvaka Evrope. Mi se ne obaziremo na ono što je bilo, igraćemo našu igru, istakao je Milojević u odgovoru na pitanje da prokomentariše to što je njegov tim na prethodna dva gostovanja primio deset golova (PSŽ slavio 6:1, Liverpul 4:0).

Mnoge zanima situacija sa Milanom Pavkovim, strelcem oba gola protiv Liverpula u Beogradu, pa je pitanje vezano za status Zvezdinog napadača postavio novinar iz Italije:

– Imamo kadrovskih problema od utakmice sa Liverpulom. Neka bude iznenađenje, vi Italijani želite sve da znate, odgovorio je Milojević.

FOTO: STARSPORT

 

 

Na pitanju kakav Napoli očekuje istakao je Zvezdin strateg da ne veruje da će biti iznenađenja:

– Oni žele Skudeto i Ligu šampiona. tako da nema iznenađenja. Mi gledamo samo sebe.

Otkrio je i da li postoji neki poseban trik kada je u pitanju motivacija.

– Igramo protiv fantastičnog rivala, ali je važno i to što će biti i naših navijača prvi put nakon suspenzije. Samo učešće u Ligi šampiona za nas je motiv, želimo da budemo tu, sa ovim ekipama, jer ovde pripadamo. Uživaćemo u igri, a snove nam niko ne može oduzeti. Svi zajedno verujemo.

Usledilo je pitanje za Milojevića o eventualnom strahu od pojedinaca ili generalno tima Napolija:

– Pripremamo se za svaku utakmicu isto. Ne plašimo se ničega. Oko 260 kilometara odavde je Bari, grad gde je ovaj tim 1991. godine osvojio Evropu. Zbog toga se ne plašimo nikoga, ali poštujemo sve rivale, rekao je Milojević i oduševio navijače crveno-belih.

Dotakao se i fudbalera koji nedostaju:

Stojković i Savić nisu tu, ne želim da pričam o njima. Voleo bih da jesu, i to ne samo oni, već svi. Povrede su sastavni deo fudbala, a ja verujem u sve moje igrače. Koga nema, bez njega se mora, zaključio je Milojević.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj će verovatno prebledeti ko krpa posle prvog poluvremena, ne živi se od prošlosti, ono što očekuje njega tamo je poraz od Napolija pa nek povede posle sve na NAPOLItanke u obližnji market, papaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi svi oboljeli sine moj….vasa sreca u nasem porazu….Tuzni ste mnogo.Boli kad ti kluba nema niti na kosarkaskoj i na fudbalskoj mapi…..boli tuzno je i prazno.Znam! Al’ moras da trpis proci ce,ali ne brzo……tuznooo ti je sveeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter