0
Evropske lige

HOTSPORT FANTASY: Lakijevi lavovi na čelu, neizvesno na vrhu tabele

Objavljeno: 27.11.18 u 09:55

Lazar Đurđević nalazi se na prvoj poziciji u HotSport fantasy ligi.

Na drugom mestu je Miloš Spasojević, koji je već duže vreme u samom vrhu sa zaostatkom od četiri boda, a iz njega, na treće mesto izbio je Miloš Janković, koji ima bod manje.

Do osvojenih 57 bodova u minulom kolu, prvoplasrarni ‘Lakijevi tigrovi’ sigli su najviše zahvaljujući igračma Liverpula. Kapiten ovog tima Mohamed Salah doneo je 16 poena, defanzivac Aleksander-Arnold 14, a dobrom učinku doprineo je i Mane sa devet poena, te je trojac ‘Redsa’ doneo ukupno 39 poena. Egipatski vezista kapiten je i drugoplasiranog tima ‘Green Star’, a pored njega u ovoj ekipi je i Mane.

FOTO: PRINTSCREEN

Kada se pogleda TOP 10 ekipa, u ovom kolu najbolji učinak ostvarila je ekipa ‘Herr Jankovic’, osvojiviši 78, čime se probila do treće pozicije. Za tako nešto najveće zasluge imaju Sterling sa 32 poena i Firmino sa 12. Osvojivši 77 bodova, ekipa ‘Bookkepers’ probila se na desetu poziciju. Ovom timu najviše poena je takođe doneo Sterling, a značajan doprinos imao je i srpski napadač koji nosi dres Fulama Aleksandar Mitrović.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter