Dva gola primljena na ‘nesvakidašnji’ način u nedelju protiv Partizana u Humskoj dosta glavobolje zadala su mladom golmanu.

Čuvar mreže ekipe iz Vranja, Uroš Đurić, nakon meča odigranog u prestonici kazao je da su ga ljudi iz kluba optužili za nameštanje utakmice, te da je namerno puštao golove.


Prvi, a i drugi gol nešto su zbog čega je ovaj golman u centru pažnje proteklih dana. Prvi put je matiran tako što mu je lopta skliznula kroz ruke i prošla kroz noge. Zamenik prvog trenera tima Dragana Antića, koji je suspendovan, Radmilo Jovanović, posle utakmice je kazao da će Đurić ‘morati da napusti klub ili će se čak pobrinuti da mu završi profesionalnu karijeru’.

Čuvar mreže se nije vratio u Vranje, a za dnevni list ‘Informer‘, on je rekao je da će dokazati da je nevin.

– Posle utakmice ostao sam u Beogradu. Optužili su me za sve i svašta. Želim da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam veze sa nameštaljkama. Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se ne bavim. Ceo svet mi se srušio kad sam ispustio loptu iz ruku. Ni juče nisam preboleo tu grešku. Pa videli su svi koji su gledali utakmicu kako sam sve podneo. Dešava se u sportu. Grešio je i Karijus u finalu Lige šampiona, počeo je on.

Prokomentarisao je potom i izjavu trenera.

– Kako ga nije sramota da tako nešto izjavi! Ne priliči čoveku u njegovim godinama. Bavim se fudbalom, od toga živim, a on preti da će da mi završi karijeru. Isti taj Jovanović govorio mi je da sam među pet najboljih golmana u Srbiji.

Kako sada stvari stoje bliži se rastanak sa superligašem iz Vranja.

– Danas ili u narednim danima znaću kakva je moja sudbina. Trebalo bi da odem u Vranje, videćemo šta će biti, poručio je Đurić za ‘Informer‘.

Kako je to izgledalo u nedelju u Humskoj možete videti na ovom snimku:

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbije)