0
Domaći fudbal

UBEDLJIVA VOJVODINA: Omladinci deklasirali Nišlije

Objavljeno: 26.11.18 u 15:39

Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 6:0 i tako na ubedljiv način potvrdili prvo mesto na tabeli nakon jesenje polusezone.

Proteklog vikenda završena je jesenja polusezona u ligama svih mlađih kategorija. Pobedom nad ekipom Radničkog iz Niša, omladinci Vojvodine potvrdili su prvo mesto na tabeli Omladinske lige Srbije, a isto su, trijumfima nad Bačkom 1901, u Omladinskoj ligi Vojvodine i Kadetskoj ligi Vojvodine učinili mlađi omladinci i mlađi kadeti “stare dame”.

Omladinska liga Srbije: Vojvodina – Radnički (Niš) 6:0

Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 6:0 (2:0), u 16. kolu Omladinske lige Srbije. Strelci za Vošu bili su Vidakov u 26, 47. i 68, Tegeltija u 32, Topić u 50. i Nešković u 53. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Toroman, Bjeković, Ignić, Jeličić, Mitrović, Tegeltija, Nijemčević, Topić, Vidakov, Nešković i Kurteši. Sa klupe, u igru su ušli još Šavija, Milijašević, Đurić, Vasiljev i Đurković. Sezona će biti nastavljena devetog marta utakmicama 17. kola, kada će omladinci Vojvodine gostovati ekipi Dinama u Pančevu.

Omladinska liga Vojvodine: Bačka 1901 (Subotica) – Vojvodina 1:4

U 16. kolu Omladinske lige Vojvodine, mlađi omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Bačke 1901 u Subotici rezultatom 1:4 (0:1). Strelci za Vošu bili su Grek u 40. i 50, Brborić u 62. i Matković u 70. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Barjektarov, Stanić, Dimitrijević, Ivan, Đurković, Brborić, Matković, Šavija, Cicmil, Đurić i Grek. Sa klupe, u igru su ušli još Dražić, Ilić, Bingulac i Đerić. Sezona će biti nastavljena u martu naredne godine.

Kadetska liga Vojvodine: Bačka 1901 (Subotica) – Vojvodina 0:1

Mlađi kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Bačke 1901 u Subotici rezultatom 0:1 (0:0), u 16. kolu Kadetske lige Vojvodine. Sezona će biti nastavljena u martu naredne godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter