0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEKO ‘DOMINIRAO’ U HUMSKOJ: A na ‘istoku’ je Saša Ilić gledao meč u društvu proslavljenog srpskog stručnjaka (FOTO)

Objavljeno: 25.11.18 u 19:30

Mladi, ali uspešni srpski trener, usled kraja sezone u svom šampionatu je odlučio da poseti klub i stadion voljenog kluba.

Partizan zatvara 17. kolo Superlige Srbije, a tom ne preterano posećenom meču, prisustvovalo je nekoliko ozbiljnih imena našeg, ali i svetskog fudbala.

Najpoznatije je svakako portugalske legende Deka, koji je pre 15 godina igrao u dresu Porta protiv ‘parnog valjka’ u Ligi šampiona, a ovog vikenda je gost crno-belih u svečanoj loži stadiona u Humskoj.

Međutim, u loži na istočnoj strani stadiona Partizanov kapiten Saša Ilić i Milan Lola Smiljanić ugostili su Veljka Paunovića, čoveka koji je u dva mandata igrao u Partizanu, a pre tri godine odveo je ‘zlatne orliće’ do krova sveta na Novom Zelandu.

Trenutno je trener Čikago Fajera, ali je sezona za njegov tim u MLS-u završena, pa je iskoristio priliku da isprati meč Partizana i Dinama iz Vranja.

FOTO: Screenshot

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter