0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DA LI JE U PRAVU: Anćeloti uporedio igru Zvezde sa najgorim timom Serije A!

Objavljeno: 25.11.18 u 20:42

Jedina sličnost je u tome da ni jedne, ni druge nije pobedio. Šta više, u oba ta meča Napoli nije dao niti jedan gol.

Svi se dobro sećamo, Napoli je u Beogradu remizirao bez golova protiv srpskog šampiona, a danas je na svom ‘San Paolu’ ugostio Kjevo iz Verone i takođe ostao bez postignutog pogotka.

Crvena zvezda u sredu uveče gostuje ‘pod Vezuvom’ i nada se istom scenariju, odnosno, remiju koji bi je zadržao u trci za prezimljavanjem u Evropi.

Karlo Anćeloti smatra da je današnji duel protiv Kjeva bila odlična priprema za Zvezdu, koju je uporedio sa poslednjeplasiranim timom italijanske Serije A.

– Ova utakmica je bila dobar test kako bismo razumeli sa čime ćemo se suočiti u duelu sa Zvezdom. Očekujem da Beograđani imaju sličan pristup kao Kjevo, tako da ovaj meč može da nam bude koristan. Sada nismo igrali u dovoljno visokom intenzitetu – rekao je Anćeloti posle utakmice

Nedostatak voljnog momenta je, ističe prekaljeni stručnjak, bio presudan da njegov tim danas ne ostvari trijumf, pa je već osam bodova iza prvoplasiranog Juventusa.

– Bili smo previše bledi u svemu što smo radili, od kreiranja napada do odbrane. To je omogućilo rivalu da svoju defanzivnu taktiku sprovede u delo. Ipak, već smo arhivirali ovaj meč, nema svrhe sada se osvrtati – poručio je Anćeloti.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter