0
Evropske lige

SERIJA A: Ronaldo i Mandžukić za novi trijumf ‘stare dame’, koja i dalje ne zna za gorčinu poraza

Objavljeno: 24.11.18 u 19:55

Ekipa Juventusa savladala je na svom terenu SPAL, u sklopu 13. kola italijanske Serije A.

Ovim trijumfom ekipa iz Torina stigla je do 12. pobede u sezoni, a oni za sada ne znaju za ‘gorčinu’ poraza, dok je bod protiv njih uspela da osvoji jedino Đenova.

U 29. minutu igre Miralem Pjanić izveo je slobodan udarac sa desne strane, a na njegvu ‘oštru’ loptu natrčao je Kristijano Ronaldo, koji je lako pobegao čuvarima i sa nekoliko metara savladao golmana Gomisa. Ovo je ujedno i osmi pogodak Portugalca od dolaska u Torino.

Na 2:0 povivisio je hrvatski internacionalac Mario Mandžukić. Naima, on se u pravo vreme našao na prvom mestu, te je odbitak lako, sa samo par metara poslao u mrežu i time upisao svoj peti pogodak na devet ovosezonskih utakmica.

Ranije danas ekipa Rome poražena je u Udinama. Pobedonosni pogodak za crno-bele postigao je u 54. minutu igre Rodrigo de Paul, koji je zatresao mrežu debitanta na golu ‘vučice’ Antonija Mirantea. Kapiten srpske reprezentacije, Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta na terenu, a malo je falilo da na ovom meču postigne jedan od najatraktivnijih golova u sezoni, i to iz kornera.

Serija A, 13. kolo:

Subota

Udineze – Roma 1:0 (0:0)
(De Paul 54)

Juventus – SPAL 2:0 (1:0)
(Ronaldo 29, Mandžukić 60)

20.30 Inter – Frozinone

Nedelja
12.30 Parma – Sasuolo
15.00 Napoli – Kjevo
15.00 Bolonja – Fjorentina
15.00 Empoli – Atalanta
18.00 Lacio – Milan
20.30 Đenova – Sampdorija

Ponedeljak
20.30 Kaljari – Torino

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter