0
Fudbal

FOTO: Futsal savez Srbije

STANKOVIĆ O MOGUĆOJ SMENI KRSTAJIĆA: Zatečen sam, iznenađen…

Objavljeno: 23.11.18 u 14:55

Dejan Stanković otvorio je danas Sajam sporta u Beogradu, a tom prilikom novinarima izneo svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu.

Najaktuelnije je pitanje selektora nacionalnog tima, koje je ugroženo Mladenu Krstajiću nakon završetka Lige nacija. Stanković ističe da je vrlo iznenađen tom mogućnošću.

– Ne znam šta bih rekao, zatečen sam i iznenađenjen… Voleo bih da se sve slegne, pa da vidimo šta će se dešavati – rekao je Stanković.

– Ne verujem u smenu, mislim da je to više priča. Treba pustiti sve da „prenoći“ i dati vreme Mladenu i Savezu. Momci treba da se odmore i dočekaju žreb za EURO, a Mladena pustiti da radi svoj posao.

Kako je naglasio, potrebno je smiriti strasti, jer su rezultati za sada na zadovoljavajućem nivou posle plasmana u ‘B’ Ligu nacija.

– Rezultati su bili odlični, cilj je ispunjen u Ligi nacija. Odigrali su dobro protiv Litvanije po teškom vremenu… Sada imamo duplu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo i svaka čast selektoru i igračima – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter