0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNA PAUZA ZA PARTIZAN: Preko potreban povratak dvojice standardnih prvotimaca

Objavljeno: 23.11.18 u 17:11

Propustili su reprezentativne akcije zbog povreda, ali ih je u potpunosti sanirao medicinski tim Partizana tokom prethodne dve nedelje.

‘Parni valjak’ je na dvonedeljnu pauzu zbog obaveza nacionalnih timova otišao sa dosta povreda svojih prvotimaca, a navijače su najviše plašili problemi u kojima su bili Goran Zakarić i Danilo Pantić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine se nije odazvao Robertu Prosinečkom, a Pantić je propustio okupljanje mlade reprezentacije predvođene Goranom Đorovićem.

Ipak, dve nedelje pod nadzorom dr Ilije Rosića i medicinskog tima Partizana urodili su plodom, pa su i Zakarić i Pantić spremni za nastavak sezone.

Letošnje pojačanje iz Željezničara je saniralo povredu ramena, dok je fudbaler Čelsija na pozajmici u Humskoj ‘sredio’ povredu zadnje lože zbog koje je napustio poslednji meč protiv Radnika iz Surdulice već posle pola sata igre.

Oni su trenirali u petak na ‘Teleoptiku’ i biće na raspolaganju Zoranu Mirkoviću za nedeljni meč protiv Dinama iz Vranja.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter