0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

UDARNE VESTI DANA: Zvezdi propala transfer ‘bomba’, Partizan ostaje bez najzvučnijeg imena, povratak Miloša Teodosića

Objavljeno: 22.11.18 u 23:38

I ovog četvrtka bilo je dosta vesti koje su obeležile dan za nama.

Sve se više priča o odlasku selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladena Krstajića sa kormila ‘orlova’, a njegov naslednik gotovo izvesno neće biti Dragan Stojković Piksi, već ima nekoliko drugih kandidata.

Odluka će biti u decembru, baš kao i kada je reč o jednom od najzvučnijih igrača u Partizanu, koji bi mogao da napusti Humsku.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, veoma interesantna priča čitaocima je bila o propalom transferu koji bi bio prava ‘bomba’, ali i problemima sa kojima se suočava Vladan Milojević uoči gostovanja u Napulju.

Takođe, Zvezda je odlučula da tuži Fudbalski savez Srbije, a menadžer Liverpula Jirgen Klop se ponovo osvrnuo na poraz na ‘Marakani’, iako je od pobede crveno-belih prošlo dve nedelje.

Što se tiče košarke, ljubitelji igre pod obručima su oduševljeni izjavom Miloša Teodosića da će se vratiti u reprezentaciju, ali i evropsku košarku.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter