1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Kokeza ‘nem’ do žreba kvalifikacija za EP – Srbija dobija novog selektora, ali ne Piksija, već…

Objavljeno: 22.11.18 u 14:20

Poslednjih dana Dragan Stojković Piksi se spominjao kao mogući naslednik Mladena Krstajića na klupi reprezentacije.

Međutim, odličan ugovor koji Piksi trenutno ima u Kini ‘ne dozvoljava’ da srpski stručnjak sedi na klupi Orlova. U igri za naslednika Krstajića su tri imena kako saznaje HotSport, a reč je o tri nekadašnja fudbalera Partizana, što je bio i aktuelni selektor.

Nakon epizode u Saudijskoj Arabiji, Aleksandar Stanojević je trenutno slobodan te je i interesantan Fudbalskom savezu Srbije, kao i Veljko Paunović koji je u Čikago Fajeru. Kako HotSport saznaje, FSS je odlične uslove spreman da ponudi i Slaviši Jokanoviću koji je takođe bez kluba nakon raskida ugovora sa Fulamom.

– Neću se oglašavati do posle 5. decembra i žreba kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a posle toga možemo da pričamo o bilo kojoj temi, izjavio je Slaviša Kokeza.

Takođe, moguća opcija za novog selektora je i Vladan Milojević koji poslednjih sezona beleži sjajne rezultate sa Crvenom zvezdom.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

Na tragu informacije: Darko Noveski

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter