0
Domaći fudbal

ANIČIĆ: Nadam se boljitku, videćemo već prekosutra

Objavljeno: 22.11.18 u 13:30

U narednom kolu fudbaleri Voždovca dočekuju ekipu Proletera. Pred sam meč koji se igra u subotu na stadionu Voždovca javnosti se obratio šef stručnog štaba Zmajeva, Dragan Aničić.


Prošla je pauza u prvenstvu:

– Sigurno je da smo pauzu iskoristili da na pravi način popravimo neke stvari koje nisu bile dobre u igri. Nadam se da će se boljitak videti već na utakmici protiv Proletera. – započeo je Aničić.

Šef struke Zmajeva je skenirao i subotnjeg protivnika:

– Radi se o iskusnoj ekipi, koja je odlično vođena i to se upravo i vidi po rezultatima i po stanju na tabeli. Definitivno su jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige. Ton igri sigurno daju Mićić, Čović, Novaković, Čolović. To je jedna iskusna ekipa sa par mladih kao šo su Lambulić i Ćuković.

 
Dragan Aničić poziva i publiku:

– Sigurno je da će publika moći da uživa u jednoj dobro igri, nadam se sa naše strane, jer ponavljam, pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način. Takođe, odigrali smo dve prijateljske utakmice, gde su momci pokazali jedan pravi odnos prema radu i prema obavezama. Ovom prilikom i pozivam publiku da nam pruži podršku, jer bi nam mnogo značila. Mislim da bismo ovom pobedom krenuli ka gornjem delu tabele i nadam se da ćemo prikazati dobru igru i zabeležiti tri boda. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter