Veterani Partizana gostovali su u subotu u Tulnu, gradu udaljenom od Beča oko 35 kilometara, gde su u revijalnom meču savladali domaćina, ekipu Sloge, rezultatom 7:1.

Pred oko 200 gledalaca, uglavnom naših iseljenika, crno-bele su do pobede vodili Radojičić sa tri i Počuča sa dva pogotka, a u listu strelaca su se još upisali Smiljanić i Kuzmanović. Počasni pogodak za veterane Sloge postigao je Dobrosavljević.


Kao što je i običaj prilikom ovakvih događaja usledilo je i ‘treće poluvreme’ u klubu u kom se okupljaju naši ljudi, koji su se pokazali kao odlični domaćini. Rezultat meča ostao je u drugom planu pošto je glavni cilj i bio druženje crno-belih legendi sa Srbima koji žive u Tulnu i okolnim mestima.

Sloga – Partizan 1:7
(Dobrosavljević – Radojičić (3), Počuča (2), Smiljanić, Kuzmanović)

Sloga: Martinović, Dobrosavljević, Stanković, Libal, Stević, N. Novaković, P. Novaković, Dovedan, Knežević, Božić, Ćosić. Igrali su još: M. Adamović, B. Adamović, Rikanović, Radisavljević, Plisnić, Tešanović.

Partizan: Budiša, Đelić, Kadenić, Stanojković, Batričević, Mitrović, Smiljanić, Radojičić, Jocić, Ristovski, Vučićević. Igrali su još: Počuča, Žunić, Kuzmanović, Stanković, Tomić, Zekić.