Crvena zvezda će utakmicom u Kupu Srbije protiv TSC-a pokušati da nastavi pobednički niz i upiše šesto uzastopno slavlje, a duelu u okviru osmine finala najmasovnijeg domaćeg takmičenja će prethoditi druženje Milana Pavkova sa zvezdašima i akcija koja će obradovati sve pristalice našeg kluba.

Milan Pavkov, dvostruki strelac u utakmici sa Liverpulom i potpisnik prve pobede crveno-belih u grupnoj fazi elitnog takmičenja, postao je junak pristalica srpskog šampiona, a za neizmernu radost koju im je priuštio navijači su mu se odužili pesmom.


‘Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom’, prepevana verzija ode čuvenom Mihaju Pjanoviću, grmela je tokom drugog poluvremena utakmice sa engleskim predstavnikom, a isti stihovi još dugo će se pevati i podsećati nas na istorijsku pobedu. Neizmerna podrška visokom centarforu bila je povod za organizovanje jedinstvene akcije, pa će se Pavkov u sredu od 13.30 časova, u ‘Red Star šopu’ družiti sa crveno-belom publikom, a tom prilikom biće promovisana i majica sa njegoivim likom ukrašena već pomenutim stihovima.

Osim fotogrisanja sa mezimcem ili uzimanja autograma od njega, prisutni će biti u prilici i da među prvima kupe najnoviji artikal iz crveno-bele radnje, što je svakako razlog više da svi zvezdaši sredu popodne provedu u Ljutice Bogdana i klub podrže na drugom koraku u Kupu Srbije.