3
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ŠAĆIRI KUKAO ŠVAJCARCIMA: Otac je slušao kako mi Delije psuju majku!

Objavljeno: 19.11.18 u 12:15

Džerdan Šaćiri dao je opširan intervju švajcarskom ‘žutom’ mediju u kom se osvrnuo na nedavne duele protiv Crvene zvezde.

Albanski Švajcarac je ispričao švajcarskom ‘Bliku’ kako je proživeo duel sa Zvezdom na ‘Enfildu’, ali i zbog čega nije putovao i igrao u Beogradu.

– S jedne strane razumem odluku, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu – rekao je Šaćiri.

Pogodile su ga uvrede navijača Crvene zvezde tokom prvog meča na ‘Enfildu’.

– Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ‘upoznat’ sa psovkama.

Zatim se osvrnuo na kritike pojedinih engleskih legendi, poput Gerija Nevila.

– Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio – rekao je Šaćiri.

– Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. Normalno da ti psuju majku kad provociras. Ima puno siptara koji igraju normalno i niko ih ne dira. A ti hoces da stavis zastavu „kosova“ na kopacke. Pa onda pricaju nije sport politika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter