Posle omladinaca, zvanje jesenjeg šampiona tokom proteklog vikenda stekli su i mlađi omladinci Vojvodine.

Proteklog vikenda odigrano je poslednje kolo u prvom delu prvenstva u Omladinskoj i Kadetskoj ligi Vojvodine. Ubedljivim pobedama nad ekipom Hajduka u Kuli, mlađi omladinci “stare dame” osvojili su prvo, a mlađi kadeti drugo mesto na tabeli. Ipak, pre odlaska na odmor, ove godine biće odigrano još jedno kolo iz drugog dela prvenstva i to već predstojećeg vikenda.


Omladinska liga Srbije

Omladinci Vojvodine ovog vikenda nisu izlazili na teren, ali će zato to učiniti u nedelju, kada će, u okviru 16. kola Omladinske lige Srbije, u FC “Vujadin Boškov” od 13 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša. To će ujedno biti poslednja takmičarska utakmica omladinaca Vojvodine u ovoj godini.

Omladinska liga Vojvodine: Hajduk (Kula) – Vojvodina 0:4

U 15. kolu Omladinske lige Vojvodine, mlađi omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Hajduka u Kuli rezultatom 0:4 (0:3). Strelci za Vošu bili su Đurić u 15. i 50, Kurteši u 22. i Brborić u 28. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Dražić, Vasiljev, Ignić, Đurković, Ivan, Brborić, Matković, Đurić, Šavija, Kurteši i Nijemčević. Sa klupe, u igru su ušli još Grek, Cicmil, Stanić, Bingulac i Ilić. U narednom kolu, mlađi omladinci Vojvodine gostovaće ekipi Bačke 1901 u Subotici.

Kadetska liga Vojvodine: Hajduk (Kula) – Vojvodina 0:3

Mlađi kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Hajduka u Kuli rezultatom 0:3 (0:2), u 15. kolu Omladinske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Isakovski u 12, Trifunović u 25. i Tedić u 61. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili su u sastavu: Zaviš, Zekić, Ravajić, Grbović, Jelenković, Milisavljević, Isakovski, Popadić, Pavlica, Trifunović i Tedić. Sa klupe, u igru su ušli još Milinković, Kabić, Đorđijevski, Čeman i Abramušić. U narednom kolu, mlađi kadeti Vojvodine gostovaće ekipi Bačke 1901 u Subotici.