Za fudbalere Crvene zvezde odmor je gotov, ponovo kreće tempo utakmica sreda-subota, a u narednih sedam dana pred crveno-belima su tri teška meča.

U sredu na stadion ‘Rajko Mitić’ u osmini finala Kupa Srbije dolazi TSC iz Bačke Topole, tri dana kasnije sledi derbi Superlige Srbije protiv drugoplasiranog Radničkog iz Niša na ‘Čairu’, a onda ide ‘poslastica’ i možda odlučujući evropski dvoboj sa Napolije na stadion ‘San Paolo’. Nenad Krstičić za sada razmišlja samo o duelu sa članom Prve lige Srbije u najmasovnijem domaćem takmičenju.


– Nema potrebe dodatno nagalašavati da su ciljevi u Crvenoj zvezdi uvek najveći. Svi imamo velike ambicije u Evropi, ali nikako ne zaboravljamo obaveze u domaćem takmičenju. Želimo da na kraju ove seozone sa navijačima slavimo duplu krunu. Zato se vrlo ozbiljno pripremamo za meč sa ambicioznom ekipom TSC-a. Nismo se sastajali, ali znam da oni dosta ulažu i da su sve bolji. Doći će maksimalno motivisani na naš stadion, ali mi znamo da nam je pobeda prioritet. Stručni štab vrlo temeljno analizira svakog protivnika, tako da će nam mnogo pomoći i ovog puta – istakao je Nenad Krstičić.

Bilo je u prethodnih sedam dana vremena za odmor, ali se kasnije i vredno radilo.

– Nekoliko dana odmora ostavili smo iza nas i već tokom prethodne nedelje počeli smo da se pripremamo za novu utakmicu. Imali smo malo više vremena da poradimo na stvarima na kojima inače ne stižemo da radimo zbog velikog broja utakmica. Trenirali smo po dva puta na dan i mogu da kažem da smo odlično fizički pripremljeni za sve što nas čeka do kraja polusezone. Sada je na nama da to pokažemo i na terenu. Sigurno su nam nedostajali igrači koji su sa svojim nacionalnim timovima, ali oni tamo vredno treniraju i svi smo ponosni što imamo tako veliki broj reprezentativaca – zaključio je Nenad Krstičić.