Dejan Lovren se nije poneo lepo u pobedu svoje reprezentacije, prozvao je Serhija Ramosa, a na kraju više razloga za osmeh ipak ima španski defanzivac.

Dejan Lovren poznat je kao igrač koji voli da provocira – pre, za vreme i posle utakmica. Pogotovo onih koje je dobio, poput meča sa Španijom i trijumfa Hrvatske od 3:2.


Ta pobeda je ‘vatrene’ dovela nadomak osvajanja grupe u ‘A’ Ligi nacija, tačnije, pobedom nad Engleskom to bi ostvarili, a u niži rang poslali bi Španiju, kojoj se Lovren pošteno zamerio.

Posle utakmice na ‘Maksimiru’, Lovren je Špance nazivao pogrdnim imenima, a poseban ‘pik’ imao je na Serhija Ramosa. Međutim, juče je Engleska preokrenula Hrvate  poslednjih 15 minuta i poslala ih u ‘B’ Ligu, dok su Španci ostali u ‘A’ diviziji.

I naravno da je Serhio Ramos dočekao da se time nasladi. Iako je javno izjavio da neće odgovarati na Lovrenove prozivke, jer ne želi da mu pridaje pažnju, malo je ‘pročešljao’ po Instagramu i, gle čuda, ‘lajkovao’ baš nekoliko svojih slika sa peharom Lige šampiona, na kojima Lovren plače.

Podsetimo, radi se o finalu iz Kijeva, kada je Real Madrid savladao Liverpul sa 3:1. Španskim medijima to je ubrzo postalo interesantno, a njihova procena je da je Ramos ponovo ‘izašao kao pobednik’,

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by R4I22 (@ramos4isco22) on