1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ: Nisam siguran da ste verovali u momke i mene

Objavljeno: 19.11.18 u 18:07

Pred reprezentacijom Srbije je još jedan korak, a u slučaju uspeha protiv Litvanije izabranici Mladena Krstajića obezbediće ne samo promociju u diviziju B, već i plej-of za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Ulog nije mali, a selektor Mladen Krstajić je istakao da ulog pred sutrašnju utakmicu nije mali:

– Nalazimo se u poziciji koja nam omogućuje ostvarenje zacrtanog cilja. Moramo da potvrdimo kvalitet, jer iako su svi otpisali Litvaniju, mi nismo. Ostalo je da pečatiramo prvo mesto, i svesni smo toga, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Iako Litvanija nema bod, posao neće biti lak:

– Nisam bio siguran da je iko verovao u momke i mene posle Svetskog prvenstva. Suština je da moramo da budemo ozbiljni, idemo na tri boda, ali i da poštujemo rivala. Zaslužili smo prvo mesto igrama i rezultatima.

Što se kadrovske situacije tiče, Nemanja Matić ima stomačni virus, Aleksandar Kolarov problema sa prstom a Ljubomir Fejsa i Milan Rodić su uz ekipu. Selektor je istakao da računa na sve igrače, pa i Luku Milivojevića i Matiju Nastasića:

– Na njima je, kad budu raspoloženi da igraju za reprezentaciju biće tu. Niko nije precrtan, istakao je selektor nacionalnog tima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter