3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Jeziva povreda ‘srpskog sina’, Marakana neće biti ista, stiže milionska ponuda

Objavljeno: 18.11.18 u 23:30

Poslednji dan pred početak nove radne nedelje, ujedno 18. dan novembra bliži se kraju, a obeležilo ga je nekoliko veoma interesantnih vesti.

U nižim ligama domaćeg fudbala viđene su dve neverovatne scene – za prvu je zaslužan OFK Beograd, dok druga ide na „dušu“ Inđije.

 

Nekadašnji špic Partizana objavom je oduševio Grobare. Kada je košarka u pitanju, na utakmici Partizana i Budućnosti u Podgorici, gde je domaći tim slavio 75:71, viđen je po mnogima koš godine, a nekadašnji košarkaš crno-belih vratio se u ABA ligu.

Na utakmici je nastupio i neprepoznatljivi Rade Zagorac.

U okviru Lige nacija, reprezentacija Srbije je saznala u kom šeširu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo će biti, a Hrvatska je ispala iz svoje grupe.

Što se Crvene zvezde tiče, pred crveno-belima je ogroman poduhvat nakon kog Marakana neće biti ista, kao i jedan izazov u vidu više miliona evra kom će crveno-beli teško odoleti.

Danas smo videli i gol postignut sa drugog gola, potom i nervni slom rivala Crvene zvezde, dok je fudbaler tima iz Ljutice Bogdana postigao evrogol.

Nikola Jokić je doživeo peh, a „srpski sin“ koji takođe nastupa u SAD je doživeo jednu od najtežih povreda, zbog koje mu je potencijalno ugrožena karijera.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Što si ti, bre, dosadan.
    Hajde da nam, ovde, lepo priznaš koliko imaš godina, šta radiš i koja ti je dijagnoza.

    0
    0
    Odgovori
  2. “ marakana nece biti ista …“ DA, AUTO-PUTEVI SE RASKOPAVAJU … DA SE RUPA NANOVO IZGRADI … kako ne bi bila ista … svi modeli PLJACKE su iskorisceni … smisljaju se novi modeli: mora da se kopa-raskopava AUTO-PUT jer BEOGRAD i ostali gradovi … nisu dovoljnjii za lova koja IM za RUPU treba … od igrackog kadra-trenerske struke, redovne plate zaposlenim, rekonstrukcije i odrzavanje objekata, troskova za tekuce odrzavanje i putovanja … i ono najvaznije-najskuplje: da se PROFITERI ISPLATE za osmisljenje akcije. kako ono kraljevic marko upozorava TURKE-DELIJE : AMAN TURCI NE ORITE PUTEVE … NACIJA U SRBIJI DANAS ISO TO MOLI DELIJE: DA PUTEVE GRADE … DA IH NE RUSE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter