5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE ODUSTAJU: Odbijena im je milionska ponuda, ali Turci ponovo žele defanzivca Zvezde!

Objavljeno: 18.11.18 u 10:28

Ponuda je letos glatko odbijena, a procene su da mladi štoper još uvek nije na prodaju, tako da neće pomoći ni veća suma za obeštećenje.

Tokom leta Crvena zvezda je dobila ponudu iz Turske da proda Srđana Babića (22). Ipak, 1,6 miliona evra koliko je spremio Gectepe za obeštećenje glatko su odbijeni.

Procena crveno-belih je da defanzivac nije na prodaju pošto je početkom godine otkupljen od Real Sosijedada za 900.000 evra i ima ugovor do 31. decembra 2021. godine. Sportski sektor novog prvoligaša je, kako saznaje HotSport, ponovo zainteresovan za štopera, mogu da podebljaju obeštećenje i nada im je što je Zvezda angažovala Nemanju Milunovića.

Izgleda da će i drugi pokušaj pasti u vodu pošto šampion Srbije želi da Babić ostane još u ekipi za koju je ove sezone upisao na tri fronta 17 mečeva.

Na terenu je proveo ukupno 1.360 minuta, a uspeo je da postigne i tri pogotka u šampionatu. Posle lakše povrede potencijalni mladi reprezentativac je ponovo u pogonu i biće spreman za Kup meč protiv TSC, koji je na programu na stadionu ‘Rajko Mitić’ u sredu od 15 časova.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

    • I lipsaćeanoniman kao što mu je i klub anoniman u Evropi.A tek koliko je pgliu, kao neko traži a mi ne damo i onda time što nismo prodali opravdamo pare od bankomata, auuh jad i beda, bruka srečom anonimna.

      0
      0
      Odgovori
  1. stara prica se nasatavlja … ponuda koliko hoces za polovne nazovi igrace … ( manipulacija, laz, prevara …), koja u proteklom periodu od 6 godina date odlicne rezultate u radu BANKOMATA … nekoo nudi …a ONI nece … koja BRUKA i SRAMOTA, kako PLJACKAJU PONIZENI narod …

    0
    0
    Odgovori
    • Ti nazovi igraci su prvi u ligi sa 9 bodova vise od drugoplasiranog radnickog,igraju LS sasvim respektabilno u odnosu kakva je grupa,druga postava je duplo bolja od treceplasiranog i trecerazrednog kluba za koji navijas i svaki igrac ima dobru cenu na trzistu!Vi jedino mozete da prodate stolice sa klupe i uzmete neki kes jer su stvarno super i kvalitetne!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter