1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TUMBAKOVIĆ: Sudija je video penal, znači bio je! KRSTAJIĆ: Mitre, onako ne sme da se šutira penal!

Objavljeno: 17.11.18 u 17:25

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je smiren posle poraza od Srbije, dok se kod Mladena Krstajića videlo nezadovoljstvo pogotovo jednim detaljom.

Ljubiša Tumbaković istakao je da je njegov tim oslabljen stigao u Beograd i da se kao takav pokazao u dobrom svetlu, ali ostaje žal što cilj nije ostvaren, a to je pozitivan rezultat.

– Naš cilj je bio dobar rezultat i nismo ga ostvarili. Igrali smo 30 minuta dobro, a onda smo dozvilili Srbiji da da dva gola i da dominira. Na poluvremenu sam napravio neka pomeranja i to se pokazalo jako dobro. Nažalost, nismo uspeli i čestitam Srbiji na pobedi. Mi smo na terenu imali neke mlade igrče i oni su budućnost Crne Gore – rekao je Tumbaković za TV Sport klub.

O penalu za Srbiju i poništenom golu iz ‘sumnjivog ofsajda’ rekao je:

– Nisam video. Verovatno je bio penal. Sudija Maljenko ga je video. Idemo dalje, sad sledi meč za drugo mesto sa Rumunijom, šteta što je Janković dobio drugi žuti karton i neće moći da nam pomogne.

Sa druge strane selektor Srbije Mladen Krstajić bio je zadovoljan rezultatom i pobedom, ali ne i opuštanjem u drugom poluvremenu.

– Pobeda jeste najvažnija, cilj je ispunjen i idemo maksimalno protiv Litvanije da overimo prvo mesto u plasman u viši rang. Ne mogu da verujem da smo sebi dozvolili onakvo opuštanje. Ne znam šta je uticalo na to, da li ovo hladno vreme, rezultat ili umor. Morali smo sve da rešimo još u prvom poluvremenu, Mitrović ne sme onako da šutne penal. To je nedopustivo – rekao je Krstajić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter