0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Duel Srbije i Crne Gore u interesantnom terminu, polufinala u Londonu

Objavljeno: 17.11.18 u 08:50

Fudbalska utakmica petog kola Lige nacije između Srbije i Crnge u prvom je planu kada su u pitanju sportski prenosi za danas.

Pored tog meča, tu su i prenosi Završnog masters turnira iz Londona, te utakmice osmog kola regionalnog košarkaškog takmičenja.

Prvi duel dveju susednih država odigran je u oktobarskom terminu, a sada je došao red i da se Srbija i Crna Gora ‘sudare’ u prestonici naše zemlje. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ počinje u 15 časova, a prenos je na prvom kanalu Sport klub televizije.

Pored ovog prenosa na istom kanalu možete pratiti od 18 sati duel Turske i Švedske, a od 20.45 meč između Italije i Portugala. Kao ‘poslastica’ za kraj, dva sata nakon ponoći pripremljen je prenos NBA duela između Hjuston Roketsa i Sakramento Kingsa, čije boje brane Nemanja Bjelica i oporavljeni Bogdan Bogdanović.

Završni teniski masters turnir u Londonu ulazi u završnu fazu, a danas su na programu dueli polufinala. Prvo polufinale je po rasporedu od 13 sati, a drugo od 19 časova, oba prenosa su na drugom kanalu Sport kluba.

Televizija Arena sport za danas je na svom prvom kanalu pripremila dva prenosa regionalnog košarkaškog takamičenja. Od 17 sati kamere ove televizije biće postavljene u Železniku, gde će ‘panteri’ u osmom kolu ABA lige dočekati zagrebačku Cedevitu. Od 19 sati na programu je prenos iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, gde neporažena Crvena zvezda dočekuje pojačani Mornar iz Bara.

Evo i kompletnog TV programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter