0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OZBILJNO SU ZAGRIZLI: Evropski gigant došao da gleda Luku Jovića, a ‘upisao’ drugog reprezentativca!

Objavljeno: 17.11.18 u 20:33

Luka Jović danas je dobio šansu tek u poslednjih sedam minuta meča protiv Crne Gore, ali je njegov saigrač iz defanzivne linije Srbije sam sebe ‘stavio na radar’ španskog velikana.

Barselona je danas poslala svog Gorana Vučevića na stadion ‘Rajko Mitić’ kako bi dobila jasniju sliku o kvalitetima Luke Jovića i u dresu sa nacionalnim grbom.

Međutim, on se nije naigrao fudbala u trijumfu nad Crnom Gorom od 2:1, ali jeste Nikola Milenković, koji je još jednom bio sjajan i nije mogao, a da ne bude upisan u notes Barsinog emisara.

Štoper Fiorentine je uveliko na ‘radaru’ Atletiko Madrida, Mančester junajteda i Juventusa, a sve je izvesnije da će i Barselona pokušati da dobije naklonost popularnog ‘Blekija‘.

Priliku za novo snimanje Milenkovića, ali i Jovića, Vučević će imati u utorak od 20:45h na stadionu Partizana kada će ‘orlovima’ gostovati selekcija Litvanije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter