U odnosu na prvi meč Orlovi su jači za Matića i Kolarova, a postoji dilema na krilnim pozicijama. Napred je glavni adut Mitrović.

Pobeda je imperativ, a recept je sličan kao iz Podgorice, gde je Srbija savladala Crnu Goru (2:0) i danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ želi reprizu.


Jasno je da će komšije pokušati da pomrse račune Orlovima, koji će kako saznaje HotSport sa proverenim adutima pokušati da sruše današnjeg rivala. Selektor Mladen Krstajić je sa saradnicima prelomio većinu uloga i jedina dilema je na krilnim pozicijama, gde Živković, Radonjić, Ljajić i Gaćinović konkurišu za dva mesta.

Na golu ce povređenog Dmitrovića zameniti Rajković kao i u Bukureštu, a i ostale zadatke kao protiv Rumunije pozadi ispuniće Rukavina, Milenković, Veljković i umesto Rodića vraća se kapiten Kolarov.

Bićemo jači za povratak Matića pored koga se očekuje Maksimović, ispred Lukić. Na boku je mesto rezervisano za Tadića kao i u napadu za golgetera Mitrovića. Uloge ‘džokera’ imaće Prijović i Jović.

Projektovan sastav: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić, Maksimović, Gaćinović, Tadić, Lukić – Mitrović.