0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

I POBEDA U CRNOJ GORI: Orlići popravili utisak protiv Makedonaca, tri crvena i tuča Birmančevića i Rufatija

Objavljeno: 16.11.18 u 15:29

U drugom prijateljskom duelu u Podgorici mlada reprezentacija Srbije ostvarila je trijumf.

Minimalnim rezultatom protiv Makedonije, a jedini strelac bio je Aleksa Terzić.

Nakon poraza od domaćina prijateljskog turnira, Crne Gore, izabranici Gorana Đorovića uspeli su da slave protiv Makedonaca. Igrao se 54. minut kada je Zlatanović majstorski uposlio Terzića, a defanzivac Crvene zvezde postigao jedan veoma lep pogodak.

Sudija na ovom meču je imao puno posla, a pokazao je čak tri crvena kartona. Prva dva u 35. minutu kada je umalo došlo do većeg incidenta. Veljko Birmančević je u kontri oštro zaustavio Argona Rufatija, zaradio žuti karton, ali to nije bilo dovoljno mladom makedonskom reprezentativcu koji je želeo da se fizički obračuna sa fudbalerom Čukaričkog. Ivan Šarac je isključio obojicu, a i Filipa Trajanskog koji je u samom finišu meča kao poslednji igrač u opasnoj akciji oborio Dejana Joveljića dok se kretao ka golmanu Makedonije.

Za Srbiju su danas igrali: Stanković, Veličković, Terzić, Đorđević, Mesarović, Tričković, Birmančević, Gajić, Zlatanović, Bošnjak, Joković, dok su šansu dobili i Ilić, Adžić, Račić, Joveljić i Mašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter